Időpontok

Ez a funkció lehetővé teszi, hogy az időpontok oly módon jelenjenek meg az ügyfélfelületen, hogy az ügyfelek egyszerűen láthassák az információkat az elérhetőségről vagy az ütemezésről, mint például amikor időpontot szeretnének keresni egy internetes megbeszéléshez.

A külső felület rendelkezik egy menüponttal az időpontok megjelenítéséhez. Ezen a képernyőn minden olyan időpont megjelenik, amelynek láthatóságát egy ügyintéző Külső korlátozott vagy Nyilvános értékre állította be.

Időpontok képernyő a külső felületen

Időpontok képernyő a külső felületen

Ennek a képernyőnek három lapja van:

Személyes

Olyan időpontok, amelyekhez nincsenek kapcsolt jegyek, vagy az ügyfél-felhasználó az időponthoz kapcsolt jegy hozzárendelt ügyfél-felhasználója.

Vállalat

Kapcsolt jegyekkel rendelkező időpontok, ahol az ügyfél-felhasználó elsődleges vagy másodlagos ügyfele megegyezik a bejelentkezett ügyfél-felhasználó ügyfelével.

Összes

Személyes és vállalati időpontok.

Minden lapon vannak szűrők a megjelenített időpontok időtartamának kiválasztásához. A lehetséges értékek: Nap, Hét, Hónap és Év. A Ma gombra kattintva az aktuális napra vonatkozó időpontok jelennek meg.

Használhatja a keresőmezőt a megjelenített időpontok szűréséhez.

Egy időpontra való rámutatás rövid áttekintést ad az időpontról, míg az időpontra történő kattintás az időpont részletes nézetéhez vezet.

Lásd még

Az Erőforrás mező a rendszerbeállításokban állítható be, hogy megjelenjen-e vagy sem. Alapértelmezetten le van tiltva.

Scroll to Top